همزمان با کاهش شدید دما و در راستای مدیریت مصرف انرژی کلید خورد

خاموشی آبنماها و نورپردازی های سطح شهر و کاهش ۵۰ درصدی روشنایی بوستانها

🔸شهردار فردوس با بیان این مطلب افزود: این اقدامات در راستای مدیریت بهینه منابع با توجه به فرارسیدن فصل سرما و لزوم‌ مدیریت مصرف انرژی در کشور ، توسط حوزه تاسیسات شهری شهرداری فردوس صورت گرفت.

🔸مهندس حسین اکبری ، به اقدامات انجام شده در راستای صرفه جویی در مصرف انرژی طی یکماه اخیر اشاره کرد و گفت: تنظیم دمای کلیه اتاقهای ساختمان شهرداری روی درجه ۲۲ ، استفاده حداکثری از نور طبیعی روز در اتاق ها ، نصب نایلون ضخیم در جلو درب ورودی اتاقها و پنجره ها(علاوه بر دوجداره بودن)، عدم استفاده از ابزار و وسایل غیر ضروری، عدم استفاده از اسپیلت‌ها در تمامی واحدها و نصب کریدر حفظ انرژی در جلو درب ورودی و خروجی ساختمان اصلی شهرداری ، از جمله این تمهیدات است.

🔸وی اضافه کرد: خاموش کردن موتورخانه در روزهای جمعه و تعطیل، عدم استفاده از لوازم پر مصرف برقی، خاموش کردن آبنماهای سطح شهر و بوستانها ، حذف لامپ‌های پر مصرف و کاهش ۵۰درصدی روشنایی در پارکها و بوستان‌ها ، خاموشی تونل نوری ، ریسه های رنگی و نورپردازی درختان داخل آیلند ها و.. از سایر اقدامات شهرداری فردوس در مدیریت مصرف انرژی می باشد.

🔸شهردار فردوس از شهروندان درخواست کرد با توجه به تداوم موج سرما در روزهای آینده تمام تلاش خود را برای صرفه جویی مدیریت در مصرف را به کار گیرند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *