آغاز عملیات عمرانی پروژه اصلاح هدایت آب های سطحی و پیاده روسازی خیابان رسالت فردوس

 

🖋 شهردار فردوس از آغاز عملیات عمرانی پروژه اصلاح هدایت آب های سطحی و ساماندهی پیاده روسازی خیابان رسالت خبر داد .

🖋 به گزارش روابط عمومی شهردار فردوس ، مهندس حسین اکبری با بیان این مطلب ، گفت : پروژه اصلاح هدایت آب های سطحی و ساماندهی و پیاده روسازی خیابان رسالت فردوس با هدف جلب رضایتمندی شهروندان و کسبه ، جلوگیری از ایجاد روان آب‌های سطحی ، افزایش بهداشت محیط شهری ، افزایش استانداردهای زندگی ، بهبود وضعیت عبور و مرور عابران پیاده و سواره و زیباسازی محیط شهری آغاز گردید .

🖋 شهردار فردوس افزود : در راستای رفع معضل آبگرفتگی سالهای متمادی در خیابان رسالت و ضرورت انطباق با طرح مناسب سازی ورودی شهر و لزوم پیاده روسازی هماهنگ و یکنواخت ، در فاز اول این پروژه ، اصلاح و تعویض کانال آبهای سطحی بطول ۱۰۰۰ متر ، کف سازی و پیاده روسازی در یک ضلع خیابان و عملیات زیرسازی و آسفالت با حجم ۹۱۰۰ متر مربع در سال گذشته اجرایی گردیده است .

🖋 وی در ادامه گفت ؛ در فاز بعدی این پروژه نیز ، ضلع دیگر خیابان رسالت پس از جمع آوری کانال آب‌های سطحی ، هدایت روان آب ها از رو سطحی به زیر سطحی از طریق لوله ، با عملیات عمرانی ۳۶۰ متر لوله گذاری ، ۳۰۰ متر جدول کشی و ۱۲۰۰ متر کف سازی و پیاده روسازی آغاز و در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از این طرح نیز خواهیم بود .

🖋 مجموعه مدیریت شهری با اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های داخلی در مسیر خدمتگذاری صادقانه ، رفع دغدغه‌ها و مشکلات شهروندان این شهر تلاش می‌کند تا علاوه بر ارائه خدمات مطلوب ، به سمت ساختار استاندارد های شهری پیش برویم .

🖋 ضمن تشکر از صبر و شکیبایی شهروندان ، ساکنین و کسبه خیابان رسالت ، امیدواریم با اجرای این طرح و پیاده روسازی آن ضمن بهبود کیفیت این نقطه از شهر و همچنین حل مساله آبگرفتگی ، رضایت شهروندان را نیز در پی داشته باشیم .

#شهرداری_فردوس_هر_روز_یک_تغییر

✍️ روابط عمومی شهرداری فردوس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *