شهردار فردوس : رانندگان حوزه حمل‌ونقل ، اعضای خانواده بزرگ شهرداری هستند

 

▫️ تکریم رانندگان فعال حوزه حمل‌ونقل مدیریت شهری به مناسبت هفته حمل‌ونقل

🖊 به گزارش روابط عمومی شهرداری فردوس ، به مناسبت هفته حمل‌ونقل و در راستای تکریم و قدردانی از زحمات رانندگان پرتلاش ، نشستی با حضور مهندس حسین اکبری شهردار فردوس و جمعی از رانندگان حوزه حمل‌ونقل مدیریت شهری برگزار شد و از تعدادی از رانندگان فعال این حوزه تقدیر به عمل آمد .

🖊️ شهردار فردوس در این نشست با تأکید بر جایگاه مهم رانندگان در مدیریت شهری اظهار داشت :
رانندگان حوزه حمل‌ونقل ، جزء خانواده بزرگ شهرداری هستند و نقش مؤثری در ارائه خدمات روزانه به شهروندان ایفا می‌کنند .

🖊️ وی با اشاره به حمایت اعضای محترم شورای اسلامی شهر افزود : با همراهی و حمایت شورای شهر ، در تلاش هستیم تا متناسب با توان و امکانات مجموعه شهرداری ، بخشی از مشکلات و دغدغه‌های تاکسیرانان و رانندگان حوزه حمل‌ونقل را برطرف کنیم .

🖊️ مهندس اکبری فعالان حوزه حمل‌ونقل را تلاشگرانی بی‌ادعا و دلسوز همشهریان دانست و گفت : رانندگان با وجود درآمد محدود ، همواره جزء اولین افرادی هستند که در مسیر خدمت‌رسانی به مردم حضور دارند و نقش آنان در پویایی شهر انکارناپذیر است .

🖋 شهردار فردوس با بیان اینکه افتخار مجموعه شهرداری ، خدمت صادقانه به مردم است ، تصریح کرد : ما با همین هدف و با تمام توان و امکانات موجود ، در مسیر حل مشکلات رانندگان و ارتقای شرایط کاری آنان گام برمی‌داریم.

🖊️ وی در حاشیه این مراسم و با تأکید بر نقش مؤثر رانندگان در زندگی روزمره شهروندان خاطرنشان کرد:
رانندگان تاکسی از پرتلاش‌ترین اقشار حوزه حمل‌ونقل شهری هستند که سهم قابل توجهی در تسهیل تردد و افزایش رضایتمندی شهروندان دارند.

🖊️ در پایان این جلسه، از جمعی از رانندگان فعال و نمونه حوزه حمل‌ونقل مدیریت شهری با اهدای لوح
تقدیر تجلیل شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *